Arquer, rehace su marca en la protección deportiva

Arquer, rehace su marca en la protección deportiva

Arquer rehace su marca en la protección deportiva.

Núria Fontanals, directora general de Arquer Europe, SL, entrevistada el pasado 2 de Agosto de 2009 por el Diario Avui.

«La companyia del Maresme vol recuperar el nom de la seva marca en mercats com el ‘fitness’ i la protecció. EXPORTAR · La firma vol estimular en el futur immediat la sortida comercial cap als mercats exteriors»
Jordi Garriga 

Molt sovint, millor que crear una empresa és aprofitar els fonaments d’una altra que el mal fat del mercat va dur cap a un precipici. Això és el que va fer l’economista Núria Fontanals amb la firma Arquer, una companyia dedicada al tèxtil tècnic fundada els anys 70 pel seu cosí Artur Arquer, i que aquests darrers anys està remuntant després d’una profunda reestructuració.

 Núria Fontanals és la directora general d’Arquer, empresa que fabrica  la marca de tèxtil i proteccions per a esportistes Arker

CRISTINA FORÈS

Com explica Fontanals, «l’empresa es va dedicar a fabricar productes de protecció mèdica, com ara faixes, en uns anys, els 70 i 80, en què no hi havia gaire competència». Tanmateix, afegeix, «a partir dels 90 la competència asiàtica va fer trontollar les bases de l’empresa, que gairebé s’ensorra»….

Seguir leyendo la noticia…

Descarga Noticia en pdf